به گزارش توریست مگ، سید محمود حسینی پور شامگاه پنجشنبه در مراسم افتتاح فاز اول منطقه نمونه گردشگری ایلیمالات نور و کلنگ زنی فاز دوم این مجموعه با قدردانی از برنامه ریزی و اقدام عالی برادران دلیر در این منطقه گفت: این منطقه خاص و شگفت انگیز می تواند علاوه بر تبدیل شدن به یک مرکز و مقصد گردشگری بین المللی در خدمت گردشگران داخلی باشد.
وی افزود: استان مازندران هم در حوزه اقتصادی و هم در حوزه اقتصاد گردشگری در آستانه یک تحول بزرگ است و طرح سرزمینی مازندران برای فعالیت های مختلف کشاورزی، صنعتی و گردشگری ترسیم شد که در ابعاد مختلف در حال حرکت است و تعادل در رقابت این سه حوزه نشان می دهد که گردشگری از دو موضوع دیگر بسیار عقب است.
حسینی پور گفت: هنر فعالان گردشگری باید این باشد که مسافران را به گردشگر تبدیل کنند و ظرفیتی ایجاد کنند که سالانه 40 میلیون نفری که وارد استان مازندران می شوند به گردشگر تبدیل شوند تا اقتصاد مازندران متحول شود.
این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه مجموعه ایلیمالات در گذشته یک سد معمولی بوده است، بیان کرد: 900 سد در استان مازندران داریم که باید همه این سدها مانند الیمالات ساماندهی شود و حتی در حوزه گردشگری بهتر و بهینه شود. زیرا مردم متمدن مازندران در قدیم با ایجاد سدهایی با مهندسی بومی بدون هیچ گونه آسیب و دستکاری طبیعت در مصرف آب صرفه جویی می کردند.
استاندار مازندران بر احیای گردشگری در مازندران تاکید کرد و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند فقر زیر برگ های سبز مازندران نهفته است. چون نتوانستیم فرصت های خدادادی این استان را احیا کنیم، فقر در روستاهای ما نشسته است. وی افزود: مکان هایی در حوزه میراث در مازندران وجود دارد که در صورت احیاء همه گردشگران و فعالان این منطقه را به خود جذب می کند.
حسینی پور خواستار توجه ویژه وزارت میراث فرهنگی به استان مازندران شد و افزود: برای گردشگری مازندران حساب ویژه ای باز کنید چرا که این استان در تعاملات اقتصادی و صادراتی با کشورهای همسایه در کریدور شمال به جنوب قرار دارد و همچنین خواستار راه اندازی است. گردشگری بشردوستانه بنابراین در آینده نزدیک شاهد پرواز مستقیم مسکو به مازندران و همچنین سایر کشورهای همسایه به استان خواهیم بود. وی با انتقاد از بی توجهی استان ثروتمند و مهم مازندران در حوزه گردشگری گفت: مجوز راه اندازی سفر دریایی اخذ شد و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری باید از این گونه طرح ها حمایت کند تا اجزای زنجیره گردشگری از این گونه طرح ها حمایت کند.
این مسئول تاکید کرد: هر شهری باید این توانایی و هنر را داشته باشد که گردشگرانی را که وارد منطقه شان می شوند حداقل دو روز بدون خستگی در شهر خود نگه دارد و با کمک گردشگری ظرفیت های غنی گردشگری شهر خود را به گردشگران معرفی کند. استاندار مازندران گفت: گردشگری در مازندران بکر و بهترین بستر برای سرمایه گذاری است و هیچ نوع سرمایه گذاری ارزش افزوده ای بیشتر از گردشگری در مازندران ندارد بنابراین باید با شاخص های فرهنگی و فنی مطابقت داشته باشد که بتوان از آن نیز استفاده کرد. برای گردشگری بین المللی باید سرمایه گذاری کرد و از طرفی بدون لطمه زدن به فرهنگ اصیل و اصیل خود از آن حفاظت و حمایت کرد تا به نسل آینده منتقل شود.