جاده پاتاوه به دهدشت، پارک مهرورزی شهر یاسوج، جاده یاسوج به بابا میدان، امامزاده شمس الدین (ع) و شهر پاتاوه از جمله مکان هایی هستند که نیازمند اجرای پروژه های مجتمع رفاهی در قالب سرویس بهداشتی، حمام، نمازخانه و مغازه هستند.
وی بیان کرد: طرح مطالعاتی اجرای مجتمع های رفاهی در این اماکن اجرایی شده و در صورت تخصیص اعتبار، برنامه ریزی برای ساخت آن آغاز می شود. معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویار احمد تاکید کرد: همچنین 19 مجتمع از 36 مجتمع رفاهی استان نیاز به ساماندهی و مرمت دارند.
معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دو هزار و 220 میلیارد ریال اعتبار از محل مصوبات سفر دوم رئیس جمهور به استان برای استان پیش بینی شده است. بخش گردشگری ابراز امیدواری کرد که با تخصیص این اعتبارات بتوان به توسعه این حوزه مهم کمک کرد.
کرمی افزود: این اعتبار برای بهبود راه های دسترسی به مناطق گردشگری و ایجاد امکانات رفاهی اولیه از جمله سکوهای نشستن و سرویس های بهداشتی در نظر گرفته شده است. وی ابراز امیدواری کرد: با جذب این اعتبار، زمینه تقویت زیرساخت های رفاهی در مناطق گردشگری و تحویل به سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم شود.
معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر 10 مجتمع رفاهی شامل سرویس بهداشتی، حمام، وضو و نمازخانه در مناطق گردشگری استان در حال فعالیت هستند.
کرمی تصریح کرد: ساخت این تعداد مجتمع رفاهی از مصوبات سفر وزیر میراث فرهنگی به استان بود که با هدف توسعه زیرساخت های رفاهی برای گردشگران در دستور کار قرار گرفت. وی بیان کرد: برای ساخت این مجتمع های رفاهی متشکل از 100 آبنمای بهداشتی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویار احمد حدود 60 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن 250 اقامتگاه طبیعی، 300 بقعه متبرکه، 790 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی به همراه جاذبه های مردم شناسی از جمله لباس ها و گویش های محلی و آواها و آواهای محلی، مقصد سه میلیون گردشگر ایرانی است.