به گزارش توریست مگ، امسال هفت رشته صنایع دستی استان که تا حدودی به فراموشی سپرده شده بودند با همکاری دوباره احیا شدند. وی با بیان اینکه قلم زنی و قلم زنی روی مس یکی از صنایع دستی اصیل زنجانی ها به شمار می رود، افزود: این رشته ها در گذشته رواج کمتری پیدا کرده بود و در قلم زنی با برگزاری کلاس آموزشی توسط استادان زبده این رشته، آن یک فرم مطلوب است او آن را به عهده گرفت.
این مسئول ادامه داد: در زمینه قلم زنی مس نیز از تجربیات اساتید استفاده شد به طوری که 2 رشته ذکر شده در شهرستان زنجان مجددا فعال شده است. وی با بیان اینکه رشته های جاجیم بافی، پرده بافی و نمد بافی با برگزاری دوره های آموزشی در شهرستان طارم احیا شده است، گفت: پلاس بافی نیز با برگزاری کلاس های آموزشی در شهرستان خدابنده احیا شد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان ادامه داد: تخصیص اعتبارات کافی می تواند به توسعه آموزش صنایع دستی کمک زیادی کند. وی با یادآوری اینکه با وجود اینکه استان اصفهان در تولید مواد اولیه مس رتبه اول کشور را دارد، گفت: این در حالی است که زنجانی ها در تولید ظروف مسی رتبه اول را در کشور دارند و به سمت عملی شدن حرکت کرده اند. موسوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 55 رشته صنایع دستی فعال در این استان وجود دارد که احیای رشته های فرسوده می تواند کمک زیادی به رشد و پویایی این رشته کند.