فرماندار آبپخش خواستار پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای توسعه گردشگری آبپخش استان بوشهر شد. حمزه امین نژاد در نشست انجمن میراث فرهنگی شهرستان آبپخش گفت: فلسفه تشکیل انجمن میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهرها، روستاها و روستاها توسعه این صنعت مهم و نهادینه سازی گردشگری، گردشگری و صنایع دستی است.
وی افزود: نگاه دولت سیزدهم به گردشگری و صنایع دستی نیز نگاه توسعه ای است که مردم محور است چرا که هرجا کار به مردم سپرده شده نتایج باورنکردنی به دست آمده است.
رئیس شهرستان آبپخش با اشاره به زیرساخت های گردشگری آبپخش گفت: بخش آبپخش با نخلستان های سر به فلک کشیده، نهرهای روان و مناظر بکر طبیعی یکی از نقاط گردشگری استان و کشور محسوب می شود و با کمی توجه و سرمایه گذاری در این امر. منطقه، این منطقه را می توان به یک قطب تبدیل کرد. گردشگری در جنوب کشور تبدیل شده است. امین نژاد افزود: صنایع دستی آبپخش نیز زبانزد است و به دلیل وجود هنرمندان بزرگ و ماهر شهرستان آبپخش، وزارت میراث فرهنگی آن را به عنوان شهر ملی فرش بافی ایران معرفی کرده و در آستانه ثبت جهانی است.
بخشدار آبپخش خاطرنشان کرد: نخیلات علاوه بر کشاندن شهر ملی حصیربافی ایران به دلیل وجود متراکم ترین نخلستان در کشور باید ثبت ملی شود و مسئولان گردشگری استان نیز پیگیر این موضوع باشند. سیده خدیجه حسینی رئیس اداره میراث فرهنگی دشتستان نیز در این جلسه گفت: بخش آبپخش از نظر گردشگری و صنایع دستی زبانزد است و هنرمندان برجسته ای در حوزه صنایع دستی حصیری در شهرستان و روستاهای این بخش فعالیت می کنند. به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، حسینی افزود: به همین منظور و همچنین برای توسعه صنایع حصیری در آبپخش تلاش کردیم تا تسهیلات خوبی در اختیار فعالان این حوزه قرار دهیم و به شهر ملی حصیری ایران داده شود.