به گزارش توریست مگ، از این میزان اعتبار، 257 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی، 77 میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصره 18، 393 میلیارد و 450 میلیون ریال تسهیلات تبصره 16 بوده است. وی ادامه داد: با اعطای این تسهیلات تعداد مشاغل جدید ثبت شده در سامانه نظارت در حوزه صنایع دستی استان به 2 هزار و 820 نفر رسیده و از محل صدور پروانه کسب برای هزار و 545 نفر شغل ایجاد شده است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری از آموزش رشته های صنایع دستی مزیت دار در استان برای 2 هزار و 817 نفر در سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر 80 رشته صنایع دستی در استان فعال است. استان که بیش از 33 رشته آن فعال است. تولیداتی از رشته های دیگر دارد و هنرمندان بیشتری در این زمینه ها مشغول به کار هستند. محمدی یادآور شد: همچنین امسال هشت هزار و 466 پروانه فعالیت در رشته های صنایع دستی استان صادر شد.
رشته های صنایع دستی فعال در استان شامل قالی، حصیری بافی، روبان بافی، پوشاک محلی، گلدوزی، حکاکی روی فلز، سافلگری سنتی، زیورآلات سنتی، پیکره های فلزی، نقاشی و تذهیب، ملیله کاری، منبت کاری، نقره دوزی صنایع چوبی مانند مراق و مشبک سازی، مجسمه سازی سنتی، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، میناکاری فیروزه، رنگرزی سنتی، نقاشی روی شیشه، پاپیه ماشه، گچ بری سنتی، بافندگی سنتی، تراشکاری و چوب، چلچلوگری سنتی و قلمزنی از جمله صنایع چوبی است. از مهمترین صنایع دستی چهارمحال و بختیاری است.
تاکنون 48 رشته صنایع دستی در استان موفق به دریافت نشان ملی و 9 رشته نیز موفق به دریافت نشان بین المللی شده اند. در این استان 37 تعاونی زیر نظر اتحادیه صنایع دستی در استان فعال هستند و حدود 750 هنرمند صنایع دستی نیز تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.